Zeven nieuwe gezichten voor team Abovo Maxlead

Zeven nieuwe gezichten voor team Abovo Maxlead
  • Media
  • 11 okt 2023 @ 10:03
  • Link
  • Nanny Kuilboer
    Nanny Kuilboer

    Redacteur
    BBP Media - MarketingTribune
  • Personalia

Om de teams van Abovo Maxlead in Hoorn en Oegstgeest te versterken zijn in de afgelopen periode zeven nieuwe mensen gestart.

Jorrit de Jong (48 jaar) is gestart als Trading & Procurement Manager en sluit aan in het Buying team van Abovo Media. Hij was hiervoor Contracting Director bij Magna/ IPG Mediabrands. Eerder in zijn carrière werkte hij bij OMD en Media Audits/Accenture.

Dennis van Rooden (31 jaar) wordt Performance Marketeer bij Maxlead. Hij komt van Balr waar hij Head of Digital was. Eerder in zijn carrière werkte hij in diverse online rollen bij onder andere O’Neill, DPA Professionals en Studio Online.

Martijn Post (32 jaar) is de nieuwe Sea Consultant bij Abovo Media. Zijn jarenlange ervaring ligt vooral in de hotelbranche in diverse digitale functies bij onder andere Hoteliers.com, Sircle Collection, Hyatt Regency, Auxilium Promotie, Hot Networkz en het Conservatorium Hotel.

Nicky van der Zee (26 jaar) versterkt het marketingteam van Abovo Maxlead als Marketing Communicatie Specialist. Haar ervaring heeft zij opgedaan in diverse rollen bij Le Olive, Burker Watches en Cream PR.

Tom Clardeij (29 jaar) is Social Media Consultant bij Abovo Media. Eerder werkte hij als consultant bij Netprofiler, was online strateeg bij Ad Business en werkte hij als Paid Media Specialist bij iProspect/ Dentsu.

Rafael van Wonderen (27 jaar) is Social Media Consultant geworden bij Maxlead. In zijn eerdere carrière werkte hij bij The Pool, The Talent Institute en Picnic.

Leon Wielens (33 jaar) is de nieuwe creatief van contentlabel AM Beyond. Hij werkte eerder bij Boomerang en bij zijn eigen bureau Stolen Goods.

Willem-Albert Bol, CEO Abovo Maxlead: ‘Onze teams staan nooit stil. Enerzijds leunen we op onze bestaande groep, maar anderzijds is een frisse wind van externen ook goed. Die mix moet je in de gaten houden. We zijn trots om deze groep professionals te verwelkomen. Jorrit neemt jarenlange relevante ervaring mee op buying, iets wat wij altijd goed kunnen gebruiken. Dennis heeft lang aan de klantzijde gewerkt, wat erg prettig is in zijn adviesrol bij ons. Nicky geeft ons marketingteam weer extra kracht. Leon is de perfecte aanvulling voor onze creatieve & content ambities. Martijn, Tom en Rafael zijn alle drie stevige online consultants, die bij ons nog verder willen doorgroeien in hun vak.’

Nanny Kuilboer

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken