Contentbureau.nl versterkt team met Mandy van Lankveld

Contentbureau.nl versterkt team met Mandy van Lankveld
  • Content
  • 23 feb 2016 @ 10:45
  • Link
  • Redactie Contentmarketing
    Redactie Contentmarketing

    Redactie
    MarketingTribune
  • Geen tag

Contentbureau.nl, het contentlabel van de LVT Group, stelt Mandy van Lankveld (26) aan als contentcreator. Het team telt nu acht fulltime contentprofessionals die, ieder met een eigen expertise, voldoen aan de toenemende vraag naar contentmarketing. Contentbureau.nl is sinds november 2013 een zelfstandig label binnen de LVT Group en verzorgt contentmarketing voor merken als Fox-IT, Oracle, Runnersworld, Proact en The North Face.

Van Lankveld studeerde Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. In 2013 rondde ze daar haar masteropleiding Journalistiek en Media af, waarna ze aan de slag ging bij mediabedrijf Caplan. Na daar ruim twee jaar als projectcoördinator gewerkt te hebben, gaat ze nu als contentcreator bij Contentbureau.nl meer de diepte in op het gebied van tekst, communicatie en beeld.

'Met Mandy zijn we weer een schrijftalent rijker. Haar enthousiasme straalt af op het team en je leest het terug in haar werk. Daarnaast komt haar ervaring als projectcoördinator ons goed van pas in de dagelijkse werkzaamheden. Een mooie aanvulling op ons team', zegt Els Lissenberg, teamleader en senior contentcreator bij Contentbureau.nl. Meer weten: www.contentbureau.nl. Ook via Twitter, Facebook en LinkedIn deelt Contentbureau.nl regelmatig content.

Over Contentbureau.nl
Weten waar je over schrijft en toch niet binnen de lijntjes kleuren. Een combinatie die Contentbureau.nl maakt tot wat het is. Een creatief bureau met mensen die inhoudelijk sterke, goed vindbare content maken. Een team van acht contentcreators houdt elkaar elke dag scherp en zorgt voor onder meer pakkende webteksten, tweets, columns en referentieverhalen, alle gericht op het informeren of overtuigen van de doelgroep. Ook kunnen bedrijven bij Contentbureau.nl terecht voor tekstadvies of een workshop over hoe je zelf op de juiste manier je boodschap op papier zet. Contentbureau.nl is onderdeel van de LVT Group en opgericht in 2013.

Redactie Contentmarketing

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/content geeft elke dag inzicht en duiding over de geïntegreerde inzet van (relevante) content voor het realiseren van duurzame klantrelaties (b2b en b2c). Content marketing is de bindende strategie om op het juiste moment met de juiste content op het juiste kanaal met een klant in contact te staan.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken