A+E Networks breidt strategische partnership uit met KPN

A+E Networks breidt strategische partnership uit met KPN
  • Media
  • 3 jun 2016 @ 15:24
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • Content

Vanaf 1 juli breidt A+E Networks haar portfolio uit met de lancering van Crime + Investigation (CI) op het toonaangevende platform KPN en vindt een strategische pakketaanpassing plaats voor de zender HISTORY die van KPN’s pluspakket naar het basispakket verhuist.

Adrian Pilkington, Senior Vice President, Distribution en Strategy bij A+E Networks UK: 'We zijn verheugd om deze distributiedeal in Nederland aan te kondigen met onze platformpartner KPN. Vanaf 1 juli kunnen KPN-abonnees genieten van onze wereldwijd toonaangevende zender Crime + Investigation. Het verplaatsen van HISTORY naar KPN’s basispakket, met een prominent zendernummer, geeft een veel breder publiek de mogelijkheid om de fantastische content van HISTORY te bekijken.'

CI bereikt meer dan 50 miljoen huishoudens in meer dan 170 territoria wereldwijd. De zender biedt kijkers inzicht in waargebeurde misdaadverhalen en legt de waarheid bloot achter de misdaden met een 360° perspectief en biedt inzicht in echte misdaden, politiearchieven en rechtszalen. De zender is de thuisbasis van hooggewaardeerde series als The Haunting Of…, Beyond Scared Straight en The First 48.

Na het wereldwijde succes van The Secret Tapes of the O.J. Case: The Untold Story oktober vorig jaar en de baanbrekende serie The Jail: 60 Days In afgelopen april is CI in juli Zender van de Maand bij KPN, waarmee de inhoud toegankelijk is voor alle KPN-abonnees. Belangrijke shows zijn Homicide Hunter, First 48 en Nightmare in Suburbia. Een marketing- en PR-campagne ondersteunt de lancering van de zender op KPN.

HISTORY bereikt al meer dan 302 miljoen huishoudens wereldwijd en vermaakt haar publiek met fascinerende shows en topformats, waaronder Pawn Stars en American Pickers. In juni van dit jaar presenteert HISTORY Pirate Treasure Of The Knights Templar. De serie volgt de beroemde onderwaterontdekker Barry Clifford en historicus Scott Wolter die nieuw bewijsmateriaal opgraven om verbanden te kunnen leggen tussen de Middeleeuwse Knights Templar en de piraten uit de 17e eeuw. In juli gaat Ax Men 9 van start, waarin de uitdagingen worden gevolgd die houthakkers tegenkomen in de bossen van Oregon, Washington en Montana en de rivieren van Louisiana en Florida. In augustus gaat de veelgeprezen survivalshow Alone seizoen 2 in première. Tien nieuwe overlevers worden aan hun lot overgelaten in de Canadese wildernis en degene die als laatste overblijft wint 500.000 dollar.

Zowel CI als HISTORY zijn bij KPN volledig gelokaliseerd met Nederlandse ondertiteling.

www.crimeandinvestigation.co.uk

 

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken