TheNextGen lanceert interactief festival speciaal voor IT-professionals

TheNextGen lanceert interactief festival speciaal voor IT-professionals
  • Online
  • 11 aug 2023 @ 08:25
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • RecruitmentMarketing

Onderzoek onder IT-professionals toont aan dat 65% van hen vakgerelateerde content als ‘saai’ bestempeld. Dit terwijl de interesse voor relevante content over data, cloud en architectuur juist groot is. Daarom organiseert IT-consultant TheNextGen dit jaar op 28 september 2023 Tech Know Fest.

TKF belooft een uniek en interactief event met topsprekers, entertainment, DJ’s tot immersive experiences die naadloos aansluiten bij de behoefte van de IT’er. 

Wie zich eind september in de Patronage op het Hembrugterrein in Zaandam begeeft, kan zich een middag en avond laten onderdompelen in Tech Know Fest : een event geheel gericht op de huidige behoeften en interesses van de IT-professional. 'Met top-notch sprekers uit de IT-wereld, interactieve audiovisuele installaties, bijpassende muziek en gastronomie tot vintage arcade gaming.'

Evolution of Technology
'Dagelijks houden we ons bezig met complexe technische projecten op het gebied van software development, infrastructuur en data tot een succes te brengen, waardoor we als geen ander weten wat er onder IT-professionals speelt', aldus Tom Olijve, md van TheNextGen. 'Het was voor ons dan ook niet meer dan logisch om een eigen event te starten. Geheel bedacht en opgezet voor de IT-professional, met dit jaar de focus op The Evolution of Technology.'

Op Tech Know Fest geven tal van sprekers acte de présence over onder andere AI, cybersecurity tot creative coding. ‘Ook wij zijn positief verrast over wat AI voor ons vak kan betekenen, zowel op het gebied van productiviteit, security, probleemoplossing tot toekomstige leermodellen’, aldus Bassem Dghaidi, Senior Software Developer bij GitHub. ‘Het is echt een paradigmashift voor de IT-wereld.’ Dghaidi deelt in een keynote zijn visie over de impact en kansen van ‘AI assisted programming’. 

Museum of Wonder
Op het gebied van cybersecurity worden onder meer de laatste insights en issues op het gebied van PEN-tests, API-testing en cloudoplossingen besproken. Emirhan Sarikaya, bug bounty hunter en cybersecurity specialist bij Cyber4Z: ‘Daarnaast ga ik live on stage aan de bezoekers laten zien hoe ik bij een gerenommeerd Nederlands overheidsbedrijf een aantal ernstige, maar simpele kwetsbaarheden in hun IT-architectuur heb weten te achterhalen.’ En dat alles onder leiding van dagvoorzitter en zelfverklaard corporate comedian Joep Stasse.

Ook zal gerenommeerd artiest, componist en onderzoeker Edwin van der Heide in de Patronage een audiovisuele experience presenteren onder de noemer ‘Museum of Wonder’. Van der Heide: ‘Het is een unieke, interactieve belevenis die de bezoeker meeneemt in een wereld waar tech, kunst, muziek en ruimte op een bijzondere manier samensmelten.’

Registratie
IT-professionals kunnen Tech Know Fest  op donderdag 28 september 2023 in de Patronage in Zaandam gratis bezoeken, meldt de organisatie. 'Registratie vooraf is verplicht vanwege de beperkte capaciteit en het invite-only karakter van het event.' Geïnteresseerden kunnen hier kijken en zich aanmelden: www.techknowfest.nl.  
(PvWK)

Over Tech Know Fest
'Tech Know Fest is een uniek, nieuw IT-festival geheel gericht op de IT-professional. Van Software Developers, Software Engineers, Software Architects, Data Scientists, Data Engineers, Information Analysts, BI Specialists, Infrastructure Consultants tot Cloud Engineers. Het event wordt georganiseerd door IT-consultant TheNextGen, onderdeel van de Elevation Group. Eventlocatie: De Patronage, Zaandam. Voor meer informatie amal@thenextgen.nl of klik hier.'

(bron: TKF)

Peter van Woensel Kooy

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/online bericht over de actuele stand van zaken over het online in contact komen met en verleiden van de klant, met specifieke aandacht voor onder meer e-commerce, online advertising en social media.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken