Digitale bureaus D-Sign en Clickvin fuseren tot Immense

Digitale bureaus D-Sign en Clickvin fuseren tot Immense
  • Bureaus
  • 9 feb 2017 @ 09:29
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • DigitaalStrategieZakelijkOnline advertising

De digitale bureaus D-Sign en Clickvin fuseren en gaan gezamenlijk verder onder de naam Immense. De bedrijven zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, apps, systemen en het optimaliseren van online marketingcampagnes. Bij Immense werkt momenteel een team van zestien online professionals. Het bedrijf wil voor het einde van het jaar doorgroeien naar twintig man.

Met Immense ontstaat een full-service online marketingbureau, dat klanten in vrijwel alle sectoren ondersteunt. Het nieuwe bedrijf zal zich met name richten op landelijke en grotere lokale MKB+ klanten. Met de fusie ontstaat een brede en gevarieerde klantportfolio; Immense werkt onder andere voor Natuurmonumenten, Roter en Blond Amsterdam.

'We zien steeds meer dat de topadverteerders complete development en online marketingafdelingen intern hebben', zegt Clickvin-CEO Vincent van der Graaf. 'Daardoor is het interessanter om op het MKB+ te focussen. Deze bedrijven trekken ook steeds meer kennis intern, maar niet volledig. Hierdoor blijven ze voor een groot deel afhankelijk van bureaus. Immense wil inhaken op deze ontwikkeling door als partner mee te denken en werken aan de roadmap van klanten zodat we samen tot een goed product of strategie komen. Een integrale strategie zorgt voor online succes.'

Gabberwebsite

D-Sign is met zijn negentien jaar een van de oudste internetbureaus van Nederland en heeft alle ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment en online marketing meegemaakt. Oprichter Arthur Duffels had de eerste gabberwebsite van Nederland.

Clickvin is opgericht in 2013, heeft zich in enkele jaren ontwikkeld tot een volwassen online media agency met een ruime portfolio opdrachtgevers en brede dienstverlening. Door het samenvoegen van beide bedrijven zullen klanten bij Immense een compleet dienstenaanbod vinden, van het ontwikkelen van apps, websites en webshops tot het formuleren van de strategie en executie van online marketing activiteiten. Immense wil verder ook een actieve rol gaan spelen bij het begeleiden van startups.  

Vincent van der Graaf: 'MKB+ interessanter dan grote adverteerders.'

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken