Marga Stehmann van Carhartt: 'Blijf als merk trouw aan je roots'

Marga Stehmann van Carhartt: 'Blijf als merk trouw aan je roots'
  • B2b
  • 8 apr 2024 @ 10:48
  • Link
  • Nanny Kuilboer
    Nanny Kuilboer

    Redacteur
    BBP Media - MarketingTribune
  • Geen tag

Marga Stehmann is Marketing Manager Carhartt EMEA/PAC. Tijdens Nima Marketing Day 2024 verzorgt zij één van de presentaties: ‘Als werkkleding trendy wordt.’ Een korte kennismaking.

Marga Stehmann is een toegewijde marketingprofessional met elf jaar ervaring bij Dockers en Levi's. Inmiddels werkt zij al weer zo’n zes jaar als marketingmanager bij Carhartt in Amsterdam, waar zij haar creativiteit en strategisch inzicht kan inzetten. In haar vrije tijd geniet zij van tennis en padel en koestert de tijd met haar tienerdochters. Met haar passie en toewijding hoopt zij anderen te inspireren, zowel professioneel als persoonlijk.

Wat is jouw persoonlijke motivatie om te spreken tijdens Nima Marketing Day?
Het verhaal van Carhartt is niet bij veel marketeers bekend is en het zal hen wellicht interesseren en stof tot nadenken geven om de zaken in hun eigen business anders aan te pakken of te benaderen. Authenticiteit is het sleutelwoord.

Wat vind je het goede aan een samenkomst als NMD?
Kennis uitwisselen, inspiratie opdoen en even uit het dagelijkse op kantoor of thuis zijn.

Wat hoop je dat bezoekers van jouw sessie meenemen naar huis?
Dat het trouw blijven aan je roots in deze turbulentie tijd met alle verleidingen en nieuwe technologieën heel belangrijk is om je merk succesvol te houden/maken.

Wat is je persoonlijke drijfveer binnen Carhartt?
De mensen waarmee ik werk, de groei die we doormaken en de potentie van ons merk geven een enorme energie en maken het geweldig om iedere dag weer voor Carhartt te werken.

PRESENTATIE Marga Stehmann
Als werkkleding trendy wordt....

Het belang van het vasthouden aan een eigen strategie, identiteit en DNA om zo een 135 jaar oud kledingmerk, wat mega hip is onder jongeren, bestaanszekerheid te geven om nog jaren vele hardwerkende mannen en vrouwen te beschermen en bedienen met werkkleding.


De 8e editie van Nima Marketing Day vindt plaats op donderdag 13 juni 2024 in DeFabrique in Utrecht. Tijdens dit festival van marketing geven maar liefst 70 marketingcollega’s inspirerende en interactieve presentaties verdeeld over tien zalen. We starten en eindigen de dag met smaakmakende plenaire sessies. Bovendien maken we de winnaars van de Nima Marketingprijzen bekend. Check nimamarketingday.nl voor updates van het programma of - beter nog - scoor meteen een ticket voordat je achter het net vist!

Nanny Kuilboer

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken