Een tool voor volledige communicatiebranche

Een tool voor volledige communicatiebranche
  • Online
  • 23 okt 2014 @ 16:00
  • Link
  • Redactie Online
    Redactie Online

    Redactie
    MarketingTribune
  • CommunicatiePRInteractie

PRDESQ is een tool voor communicatie- en pr-professionals om online en offline media samen te brengen. De software combineert monitoring, sociaal netwerken, publiceren en rapporteren. Hierdoor kunnen meerdere collega’s tegelijk aan diverse projecten werken. Deze tool is ook het antwoord op de groeiende vraag naar geïntegreerde public relations-oplossingen in combinatie met social media.

PRDESQ is voorzien van een helpdesk die deze tool toegankelijk maakt voor communicatieprofessionals en het mkb. Daarnaast is het inrichten van newsrooms vereenvoudigd en het resultaat verbeterd.

Voor pr-professionals en mkb
Om het mkb en communicatiemedewerkers te ondersteunen, is de helpdesk uitgebreid. Zo komen er constant 'how to'-video’s en PDF’s bij die pr en communicatie toegankelijk maken voor de doelgroepen. Zo waarborgt de organisatie het ondersteuningsniveau en betrokkenheid bij gebruikers.
Communicatieprofessionals managen meerdere activiteiten voor diverse bedrijven. Daarnaast kunnen zij met andere collega’s tegelijkertijd aan dezelfde projecten werken. Ook voor organisaties met meerdere labels is de software een praktische manier om taken te stroomlijnen en te controleren. Jochem Dijs, marketingmanager, QS Solutions: 'Dankzij deze organisatie kunnen wij voor meerdere merken en meerdere landen samen met collega's pr en communicatie managen.
Dankzij de drag and drop-technologie zijn eenvoudig newsrooms in te richten. Om aan de eisen en behoefte van de pers te voldoen is de newsroom interactief en responsive en daardoor op ieder device bruikbaar.

Erkenning
PRDESQ zal de komende periode samenwerkingen aankondigen met gevestigde en nieuwe partijen in de sector. Hierbij valt te denken aan pr academy, perslijst.com en videonieuwsbericht.nl. Gezamenlijk maken zij communicatie toegankelijker voor mkb’ers, communicatieverantwoordelijken van ieder niveau, pr-bureaus en zelfstandige adviseurs. Branchevereniging VPRA en vereniging van communicatieprofessionals Logeion brengen PRDESQ onder de aandacht bij hun leden.

Over de organisatie
PRDESQ brengt zowel online als offline media samen in één tool. Hierdoor kunnen communicatieprofessionals en starters activiteiten managen via dezelfde software. Met PRDESQ kunnen meerdere collega’s tegelijkertijd projecten monitoren, sociaal netwerken, publiceren en rapporteren. De onderneming is opgericht door Lennard Sigling en Marcel Olislagers met vestigingen in Heemstede en Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.prdesq.com

Redactie Online

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/online bericht over de actuele stand van zaken over het online in contact komen met en verleiden van de klant, met specifieke aandacht voor onder meer e-commerce, online advertising en social media.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken