Eerste AI gestuurde restaurant van Nederland staat op Horecava 2024

Eerste AI gestuurde restaurant van Nederland staat op Horecava 2024
  • Food-en-retail
  • 2 okt 2023 @ 07:58
  • Nu reageren
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • FoodPromotie

Horecava, de grootste horecabeurs van de Benelux, kondigt een spannende samenwerking met Bunkr, 'het vooruitstrevende AI-gedreven restaurant'. Tijdens Horecava 2024 zal Bunkr namelijk een pop-up restaurant exploiteren op de beursvloer van de Rai.

Bunkr maakt gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie om de gastervaring te verbeteren en te personaliseren, van het menu-ontwerp tot aanbevelingen voor gerechten. Hun deelname aan Horecava 2024 belooft volgens de organisatie een inspirerende en unieke ervaring voor bezoekers en exposanten.

'We zijn heel blij om samen te werken met Bunkr op Horecava 2024', zegt Florentine Rijkmans, directeur van Horecava. 'De horeca-industrie evolueert voortdurend, en AI-technologie speelt een steeds grotere rol in het voldoen aan de verwachtingen van gasten. Met Bunkr op onze beursvloer kunnen we onze deelnemers en bezoekers proeven van de toekomst van gastvrijheid.'

Eet de toekomst
Tijdens Horecava 2024 zullen bezoekers de gelegenheid krijgen om de grensverleggende technologie van Bunkr van dichtbij te ervaren, terwijl ze genieten van heerlijke gerechten en een buitengewone eetervaring. Het pop-up restaurant van Bunkr is geopend tijdens de beursuren en biedt ook mogelijkheden voor diners na afloop van de beurs. 'De ideale plek om te netwerken en tegelijkertijd de toekomst van de horeca in te stappen', volgens de Rai.

Niet onpersoonlijk, maar juist gastvrijer
Vanaf eind september start Bunkr ook in Eindhoven en gebruikt de kracht van kunstmatige intelligentie om de gastervaring te verbeteren. De drie speerpunten:

  • Personalisatie: Bunkr maakt gebruik van AI om aanbevelingen te doen op basis van de voorkeuren van de gasten, waardoor ze een menu op maat kunnen samenstellen.
  • Efficiëntie: Efficiëntie wordt bereikt door vakkennis in technologie in plaats van doorgewinterde vakkrachten. Door technologie is er meer grip op inkoop en verbruik. Dit zorgt ook voor minder voedselverspilling.
  • Innovatief ontwerp: Het restaurant is ontworpen met oog voor detail en esthetiek, waardoor gasten een meeslepende en unieke eetervaring krijgen.

 (PvWK, beeld: Charles de Luvio / Unsplash)


Over Horecava
'Horecava is het toonaangevende evenement voor de horeca-industrie van de Benelux. Het brengt professionals uit de horeca samen en biedt een platform voor innovatie en zakelijke kansen binnen de sector.'

(bron: Rai)

 

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ Elke maand MarketingTribune thuis op de mat
  • ✔ Maar liefst €100,- korting op alle MarketingTribune events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

MarketingTribune Events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken