Vogue lanceert Vogue Downtown op 5 september

Vogue lanceert Vogue Downtown op 5 september
  • Media
  • 22 aug 2024 @ 08:30
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • KlantenInnovatie

Het nieuwe fashionseizoen gaat van start en daarom organiseert Vogue op 5 september 2024 'Vogue Downtown': een nieuw giga modefeest in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat.

Met een heuse Vogue Fashion Parade, muziek, veel Dutch design, stylingadvies van experts, boetiekparties en natuurlijk bubbels wordt het event aangekleed.

'Vogue wil de start van het nieuwe modeseizoen uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan, en de Amsterdamse P.C. Hooftstraat wil dat ook niet. Dus slaan beide modegrootheden de handen ineen en geven op 5 september in – uiteraard – de P.C. Hooftstraat het grootste fashionfeest van het jaar: Vogue Downtown. Iedereen mag komen, en het fashion issue van Vogue, Vogue 9, is het toegangsticket', meldt de uitgever.

Bekende gezichten
Het hoogtepunt van het feest zal plaatsvinden die dag om 19 uur met eerdergenoemde parade. 'En die is precies hoe het klinkt, want bezoekers worden dan getrakteerd op een heuse parade door de afgesloten modestraat. Denk: bekende gezichten, modellen in mooie merken, Nederlandse designers en sporters in de allernieuwste collecties. Uiteraard begeleid door muziek waarbij stilstaan geen optie is. Voor en na de parade wordt de P.C. Hooftstraat aangekleed met de Dutch Design Market: heel veel kraampjes waarin Nederlandse designers hun collecties presenteren en andere activiteiten organiseren. Onder anderen Maeden, David Laport, Bibi van der Velden en 1OFF/Paris zijn van de partij', aldus Vogue.

Feestende brands
Ook tal van winkels in de P.C. Hooftstraat openen hun deuren om op 5 september samen met Vogue-lezers een feestje te vieren, belooft de organisatie. 'Zo kunnen feestvierders de nieuwste collectie van Christian Louboutin bewonderen, showt Balenciaga haar speciale lijn met Balenciaga/Vogue-logo, tilt de Denham Flagship Store de zoektocht naar een nieuwe jeans naar een hoger level, komt er bij Dita Eyewear een tattoo artist tatoeages zetten, geeft Marina Rinaldi stijladvies aan iedereen die wil, kun je bij Canada Goose een custommade petje krijgen en geeft Schaap en Citroen Juweliers een unieke diamantworkshop. Daarnaast zal de internationaal gevierde kunstenaar Selwyn Senatori in de Cybex-boetiek live de nieuwste Urban Mobility Coya-buggy’s beschilderen, die vervolgens worden geveild en waarvan de opbrengst gaat naar het Blijf-van-mijn-lijf-huis.'

Er doen nog meer merken mee op 5 september. 'Dit klinkende rijtje feest in elk geval mee: Christian Louboutin, Balenciaga, Omega, Gassan, Denham, Montblanc, Marina Rinaldi, Douglas, Dita Eyewear, Cybex, IRO, Elisabetta Franchi, Canada Goose, Chopard, Louis Vuitton, Gucci, Hermés, Phillip Plein, Michael Kors, Filippa K, Massimo Dutti, Isabel Marant, IWC Schaffhausen, Schaap en Citroen, Panerai en Barbounia in het Conservatorium Hotel.' Dat moet toch de interesse wekken van fashionista's en andere merkliefhebbers, zoals de marketeer...

Snacks and Drinks
Aan de inwendige mens wordt gedacht in diverse de boetieks en op straat. Bij Barbounia in het Conservatorium Hotel kunnen bezoekers genieten van een speciaal Vogue-driegangenmenu (inclusief een glas champagne). Daarnaast kunnen bezoekers bij Vogue café x Café Georgette lekkere hapjes en drankjes bestellen van de speciale Vogue-menukaart. 'En tussen de restaurant- en boetiekbezoekjes door gaat het feest op straat onverminderd door, met dansbare muziek, heel veel entertainment én de Vogue-ijskar, waar feestvierders een gratis ijsje kunnen scoren. Wat zeiden we? Vogue Downtown op 5 september wordt het fashionfeest van het jaar', tipt de uitgever van Vogue enthousiast.
(PvWK)

 

Peter van Woensel Kooy

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken