Adnight 2024 brengt 12 uur lang creativiteit, inspiratie en feest in Amsterdam

Adnight 2024 brengt 12 uur lang creativiteit, inspiratie en feest in Amsterdam
  • Bureaus
  • 23 sep 2024 @ 10:00
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • ReclameEvenementContent

Over twee weken barst de zevende editie van Adnight in alle hevigheid los. Op vrijdag 4 oktober 2024 staat Amsterdam twaalf uur lang in teken van netwerken, inspiratie, talent en vooral het vieren van de bruisende creatieve industrie: open huis bij maar liefst 34 bureaus met ruim 100 verschillende talks en activiteiten en eindfeest in de Houthavens.

Zoals ieder jaar is er een uitgebreid bureauprogramma met talks en activiteiten door de hele stad. Maar ook de randprogrammering is dit jaar uitgebreider dan ooit. Ideaal om de bureauwereld (bader) te leren kennen, laagdrempelig en bruisend van creativitewit want iedere deelnemer zet z'n beste beentje voor...

Afterparty in de Houthavens
De primeur voor de afterparty dit jaar is de nieuwe locatie in de Houthavens. Bij The Other Side barst het feest vanaf 22:00 uur los met een aantal namen die afgelopen festivalseizoen hoge ogen gooiden op onder andere Lowlands. DJ Lele, Nala & Jolani Jhones, Tida Kamara en Kurashi Soundsystem geven acte de presence.
Daarnaast is er voor het eerst een zaal waar DJ’s van Dept, Dentsu Creative, Code d’Azur en 51North de avond aan elkaar draaien onder de naam Adnight & Friends.

Talentprogramma uitgebreid
Dit jaar is er extra uitgepakt voor jong talent. In aanloop naar het bureauprogramma kunnen studenten en jong talent alvast kennismaken met de industrie en krijgen ze pointers voor de avond tijdens 'WAY IN'. Vanaf 15:00 is talent welkom op de WPP Campus. Hier deelt Marcel Molenaar, Country Manager Linkedin, inzichten in carriere-ontwikkeling en zullen Akqa’s Evan Dunn en Hannah Glazebrook vertellen over het prijswinnende project Pink Chip’ voor UN Women NL en de DeGiro. Daarnaast zijn ook RA*W, JongeHonden en PlusPlusOne aanwezig om meer te vertellen over hun activiteiten.

Bureaus
Het bureauprogramma is zoals ieder jaar toegankelijk voor kaartkopers via de app. Dit jaar zijn er ruim 100 verschillende talks en activiteiten georganiseerd door 72andSunny, &MediaGroup, Ace, Adformatie & Capital C, Akqa, Alfred, AWOL, Boomerang, Code d’Azur, Dept, Dentsu Creative, Four Bent Corners, Framer, G2K, LePub, M&C Saatchi Sport and Entertainment, Monks, Most Amsterdam, Serviceplan Group, Studio Her, New Kith, On a Daily Basis, Publicis Groupe, TBWA\Neboko, team5pm, Trojan Monkeys, Design Bridge & Partners, Kantar, GroupM, Ogilvy, VML, We Are Social, WeFilm Creative Agency en YellowGrape. Lees er hier meer over + het complete programma en een handige stadskaart.
(PvWK | foto boven: Jitke Nap)


Adnight vindt plaats op 4 oktober 2024 van 17:00 tot 22:00 uur. De afterparty begint om 22:00 uur en gaat door tot laat. Kaarten voor Adnight zijn te koop via www.ADNIGHT.nl.

 

 

Peter van Woensel Kooy

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken