Inzenden voor Mercurs kan nog tot 5 september

Inzenden voor Mercurs kan nog tot 5 september
  • Media
  • 29 aug 2024 @ 16:20
  • Link
  • Sjaak Hoogkamer
    Sjaak Hoogkamer

    hoofdredacteur
    MarketingTribune
  • Geen tag

Dit jaar selecteert de jury voor Magazine Mediamerk drie winnaars, die goud, zilver of brons kunnen winnen. En voor deze prijs komt ieder magazinemerk in aanmerking: groot of klein, general of special interest, zolang de prestaties redactioneel en commercieel maar uitstekend zijn

Andere prijs in deze categorie is de BeLOFte van het Jaar, die een boost geeft aan de carrière en de winnaar ontvangt € 2.500 van het Lucas-Ooms Fonds voor persoonlijke ontwikkeling.

Teamprestaties worden bekroond met de nieuwe Mercur Redactieteam. Deze Mercur is er voor het excellente team dat volgens de organisatie ‘nét dat beetje extra magie heeft en grote indruk maakt in het vak, bij de doelgroep en natuurlijk in de eigen organisatie.’

Deze drie categorieën worden gejureerd door juryvoorzitter Derk Sauer (Media ondernemer) en Jildou van der Bijl (The Editors), Jaap van Zessen (De Digitale Chef), Nicolette Hulsebos (FONK) en Jochem Leegstra (…staat).

Magazinemerken zijn meesters in het ontwikkelen van creatieve en succesvolle commerciële samenwerkingen met een of meer andere merken. Vandaar dat de Mercur Partnership van het Jaar zo’n diverse categorie is die elke editie groeit met alle varianten: branded content, specials, events, actie, etc. De jury beoordeelt op creativiteit, kwaliteit, originaliteit en de behaalde resultaten.

Tot slot: de categorie Innovatie van het Jaar. Denk hierbij aan lanceringen, nieuwe producten, innovatief gebruik van data, nieuwe verdienmodellen of een strategisch, duurzaam idee voor de lange termijn. Alles om het bereik en de invloed van het magazinemerk onder de bestaande of een nieuwe doelgroep te vergroten.

De jury voor deze categorieën staat onder aanvoering van Maiko Valentijn (GroupM) en bestaat verder uit: Mariëlle Arts (The Editors), Thomas van Vessem (Nederlandse Loterij, Ilse van Loon (Independant Brand & Marketing Professional), Elias Reinheimer (Havas Play) en Elzemieke Olsthoorn (Abovo Maxlead).

Secretaris van beide jury’s is Harriët Schrier (directeur Magazine Media Associatie), die de juryprocedure bewaakt.

Inzenden voor de Mercurs kan tot 5 september 17:00 uur via mercurs.nl

De nominaties worden 3 oktober bekendgemaakt en de feestelijke 25ste uitreiking is dinsdagavond 19 november in Theater Amsterdam.

Sjaak Hoogkamer

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken