Amazon.nl start Prime Day met aantal geheime deals

Amazon.nl start Prime Day met aantal geheime deals
  • Online
  • 11 jul 2023 @ 10:30
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • PromotieKlantenMarketing

Vandaag begint Amazon’s Prime Day, waarbij Prime-leden 48 uur lang exclusieve toegang krijgen om duizenden deals te scoren. Prime-leden in Nederland maken dit jaar bovendien kans op één van de drie zogenaamde 'Prime Day momenten'.

Amazon.nl start Prime Day met aantal geheime deals en drie exclusieve Prime Momenten met Herman den Blijker, Marco Schuitmaker en Bas Smit. De Prime Day vindt plaats op 11 en 12 juli 2023 met duizenden deals, waarbij Prime-leden 48 uur lang exclusieve toegang krijgen om deze deals 'te scoren'.

Prime-leden in Nederland maken dit jaar bovendien kans op één van de drie unieke Prime Day momenten, belooft het platform: 'een sterrendiner door Herman den Blijker bij je thuis, een thuisconcert door Marco Schuitmaker of een padelclinic in Spanje door een topspeler van de wereld-padel-ranking. Daarnaast zijn er een aantal unieke deals met een gelimiteerde voorraad verstopt op een geheime pagina die klanten via een speciale QR code kunnen vinden.'

Sinds maandag 10 juli zijn er in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht op tientallen plekken digitale aftelklokken geplaatst, die gestaag wegtikten naar de start van Prime Day om 00.00 uur middernacht. Prime Day begon officieel precies op 11 juli om 00:00, toen werden de countdown clocks een QR code die verwijst naar de 'geheime pagina' op Amazon.nl met een naar eigen zeggen 'aantal sensationele deals op echte wannahaves van Samsung telefoons tot een Krups koffiemachine met kortingen van wel 65%. Van ieder item is een zeer gelimiteerd aantal beschikbaar, dus hoe sneller de geheime pagina wordt gevonden, hoe groter de kans om één van deze unieke deals te scoren.'

Prime Day Momenten
Prime-leden maken dit jaar ook kans op 'exclusieve Prime Day momenten' op Amazon.nl, melden de Amazonmarketeers. 'Dit betreft een aantal unieke ervaringen die Amazon speciaal voor deze Prime Day heeft samengesteld:

  • Een padelclinic voor 4 personen in Spanje, verzorgd door een professionele padelspeler van de wereld padelranking en Bas Smit inclusief een volledige padeluitrusting.
  • Een thuisconcert van niemand minder dan Marco Schuitmaker, bekend van zijn mega hit 'Engelbewaarder'.
  • Een onvergetelijk privé diner bij jou thuis, verzorgd door TV chef-kok Herman den Blijker.'

'Amazon biedt daarnaast duizenden deals aan in verschillende categorieën, waaronder van topmerken zoals Philips, Samsung, Lego, Bosch, De'Longhi, Douwe Egberts, Robijn of Andrelon. Prime Day is voor iedereen dé gelegenheid om zichzelf te trakteren op uitzonderlijke deals en onvergetelijke momenten. Mis deze kans niet om deze Prime Momenten te beleven', besluit Amazon wervend.
(PvWK)

Lees ook bij onze zustertitel CustomerFirst:
Prime Day gerelateerde phishingaanvallen nemen toe

Over Prime
'Elke dag wordt beter met Prime. Prime biedt het beste in winkelervaring, prijsbesparing en entertainment aan meer dan 200 miljoen betalende leden wereldwijd. Prime-leden in Nederland profiteren van onbeperkte toegang tot award-winnende films en tv-series met Prime Video, van gratis games en in-game content met Prime Gaming en nog veel meer. De basis van de Prime-lidmaatschap is onbeperkte snelle en gratis bezorging. Het lidmaatschap van Amazon Prime kost € 2,99 per maand en klanten kunnen zich ook aanmelden voor een gratis proefperiode van 30 dagen op www.amazon.nl/prime.'

(bron: Amazon)

Over Amazon
'Amazon laat zich leiden door vier principes: klantgerichtheid, passie voor innovatie, streven naar ‘operational excellence’ en langetermijndenken. Amazon streeft ernaar het meest klantgerichte bedrijf op aarde, de beste werkgever op aarde en de veiligste werkplek op aarde te zijn. Klantrecensies, 1-Click-bestellingen, gepersonaliseerde aanbevelingen, Prime, Fulfillment by Amazon, Amazon Web Services (AWS), Kindle Direct Publishing, Kindle, Career Choice, Fire Tablets, Fire TV, Amazon Echo, Alexa, Just Walk Out technology, Amazon Studios en The Climate Pledge zijn een aantal producten en diensten waarin Amazon heeft gepionierd. Ga voor meer informatie naar deze link of de Facebook of Instagram pagina van Amazon Nederland.'

(bron: Amazon)

Peter van Woensel Kooy

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

MarketingTribune Events


  • MarketingTribune.nl/online bericht over de actuele stand van zaken over het online in contact komen met en verleiden van de klant, met specifieke aandacht voor onder meer e-commerce, online advertising en social media.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken