Relais & Châteaux kiest voor Bamboo Group

Relais & Châteaux kiest voor Bamboo Group
  • Food-en-retail
  • 4 sep 2024 @ 09:34
  • Link
  • Sjaak Hoogkamer
    Sjaak Hoogkamer

    hoofdredacteur
    MarketingTribune
  • Geen tag

Relais & Châteaux, een wereldwijde vereniging van exclusieve hotels en gastronomische restaurants heeft Bamboo Group aangesteld voor de PR vertegenwoordiging in de Benelux.

Met de selectie van Bamboo Group als PR-partner in de Benelux wil Relais & Châteaux haar positie in de luxe hospitalitysector verder versterken. Bamboo Group gaat zich samen met Belgische partner Marion Flipse & Partners richten op het versterken van de merkidentiteit. De focus zal liggen op storytelling, mediarelaties en strategische campagnes die de ervaringen en verhalen van de leden van Relais & Châteaux benadrukken.

Relais & Châteaux is meer dan alleen een verzameling van luxueuze accommodaties en toprestaurants; het is een internationale gemeenschap die zich vol passie inzet voor duurzaamheid, lokale cultuur en uitstekende service. De aangesloten hotels en restaurants zijn aanwezig op alle vijf continenten: van de wijngaarden van Napa Valley en de Franse Provence tot de stranden van de Indische Oceaan.

‘We zijn verheugd over de samenwerking met Bamboo Group en hun Belgische partner Marion Flipse & Partners,’ zegt Camille Oostwegel, delegate & board member van Relais & Châteaux Benelux, Oost-Europa en Scandinavië". Hun proactieve benadering en ervaring in de sector maken hen de perfecte partner om de naamsbekendheid in de Benelux van ons merk te versterken. Relais & Châteaux  heeft een rijke geschiedenis en ieder hotel een verhaal. Het 70 jarig jubileum, de prachtige “Route du Bonheur” routes en diverse campagnes zoals “Food for Change en World Oceans Day”  bieden mooie kansen op het gebied van PR.’

Marloes van Den Boogaard en Natasha Sprengers-Hooper (zie foto boven), eigenaren van Bamboo Group, voegen daaraan toe: ‘Samen met onze Belgische partner Marion Flipse & Partners zitten we vol met ideeën over hoe we Relais & Châteaux meer in de kijker kunnen zetten. Er valt zoveel over alle bijzondere hotels en restaurants van Relais & Châteaux te vertellen. We voelen ons vereerd om voor het iconische Relais & Châteaux aan de slag te mogen gaan.’

 

 

Sjaak Hoogkamer

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken